Rendelési információk

Egyedi méretű bútorlapokat a Lapszabászat/Online lapszabászat oldalon lehet megadni a következők szerint:


A Tételek feltöltése:

Anyag:     
A legördülő menüből ki kell választani a kívánt bútorlapot. A lapvastagságot a kódjelzés után lévő szám mutatja: Pl.: A001-18, azaz az A001 anyagból a 18 mm-es vastag lett kiválasztva. Új elem rögzítésekor a rendszer rögzíti a legutóbb bevitt anyagot így azt nem szükséges újra kiválasztani, mivel automatikusan kitöltődik. Kötelező mező

Elnevezés: 
A későbbi könnyebb beazonosíthatóság végett megadható az elem elnevezése. Opcionális mező

Hossz: 
Száliránnyal párhuzamos hosszméret (amennyiben az anyagnak van száliránya) mm-ben. A min. és a max. megadható méret az adott anyag táblaméretétől változik. Ezt a határértéket a "Hossz" felirat jobb felső sarkában található információs felugró ablak mutatja. Kötelező mező

Szélesség: 
Szálirányra merőleges szélességi méret (amennyiben az anyagnak van száliránya) mm-ben. A min. és a max. megadható méret az adott anyag táblaméretétől változik. Ezt a határértéket a "Szélesség" felirat jobb felső sarkában található információs felugró ablak mutatja. Kötelező mező

Mennyiség: 
A megadott méretű elem darabszámát mutatja. Minimálisan megadható mennyiség 1 db. Kötelező mező

Élzáró típusa: 
A legördülő menüből kell kiválasztani a kívánt élzáró típusát és vastagságát. Alapértelmezettként mindig a színazonos élzáróval dolgozunk. Kötelező mező 

Élzárás kódja: 
Élzárt oldalak jelölése. Az első szám a száliránnyal párhuzamosan élzárt (hossz) oldalak, míg a második szám a szálirányra merőlegesen élzárt oldalakat (szélesség) jelöli. PL.: 1000x500 mm-es lap esetében a 2-1 jelölés azt jelenti, hogy mindkét 1000 mm-es oldal, valamint egy 500 mm-es oldal élzárt. Kötelező mező

Megjegyzés: 
Egyedi igények felvitelére szolgáló ablak. PL.: nem színazonos élzáró alkalmazása. Opcionális mező

A rendszer figyelmeztet, ha a kötelező mezők valamelyike nincs kitöltve.
Ha minden adatot feltöltöttünk, a kívánt elemet az "Elem hozzáadása" gombbal lehet betenni a "Szabásjegyzék" listába.


Szabásjegyzék:

A rendszer AUTOMATIKUSAN OPTIMALIZÁLJA a Szabásjegyzékben szereplő tételeket és - mivel egész táblákat lehet rendelni - automatikusan minden elem rögzítésekor kiírja a pontos bekerülési, szállítás nélküli bruttó árat, figyelembe véve a tábla méretét, szabott táblaárát, és az élzárt hosszakat.

Egy adott elem módosítására a Szabásjegyzékben van lehetőség. A sor végén található zöld (villáskulcs) módosítás ikonra kattintva az egyes tulajdonságok módosíthatók lesznek.
A módosítás végeztével a sor végén található mentés (floppy) ikonra kattintva lehet menteni a módosításokat és a rendszer újrakalkulálja és újraoptimalizálja a bekerülési árat.
A nemkívánt elemeket a sor végén található piros (kuka) ikonnal törölhetjük.
Amennyiben végeztünk az elemek rögzítésével a Szabásjegyzék alján található nagy zöld színű TOVÁBB A MEGRENDELÉSHEZ gombra kattintva a Rendelés összegzése oldalra érkezünk.

Rendelés összegzése: 
Ezen az oldalon a Számlázási és szállítási adatokat értelemszerűen ki kell tölteni. 

A szállítási információknál a Települést a legördülő menüből kell kiválasztani. A rendszer csak ezt követően számolja hozzá a szállítási költséget a megrendeléshez. A szállítási költség településenként és a leadott megrendelés összegétől változik (akár teljesen ingyenes is lehet).  

A rendelés adatai mezőben a rendszer összefoglalja a megrendelt termékeket, kiírva, hogy milyen típusú lapból, mennyi táblát rendeltünk valamint az élzárás hosszát folyóméterben. A szállítás díját a szállítási feltételeknek megfelelően számolja a rendszer és itt adja hozzá a rendeléshez.

Fizetni kétféle módon lehetséges, melyet itt kell megadni.
1. Bankkártyás fizetéssel az OTP Simple Pay oldalán keresztül.
2. Banki átutalással a fizetés menüpont alatt részletezettek szerint. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A rendszer figyelmeztet a kötelező mezők kitöltésére amennyiben úgy akarunk továbblépni, hogy a kötelező mezők valamelyike hiányzik. 

A TOVÁBB A VÉGLEGESÍTÉSHEZ gombra kattintva a Rendelés véglegesítése oldalra érkezünk.


Rendelés véglegesítése:

A megrendelés előtti utolsó áttekintő oldalon a Számlázási, Szállítási, valamint Rendelés adatai és a Szabásjegyzék látható. Ha mindent rendben találtunk, akkor a MEGRENDELEM gombra kattintva a rendelés leadásra kerül. Ezt követően a rendszer e-mail üzenetek formájában tájékoztat a rendelés teljesítéséről.

Amennyiben nem érkezne email pár percen belül, akkor kérjük nézze át a levelezőrendszere spam fiókját is mert elképzelhető, hogy oda került a lapszabo.hu által küldött e-mail.

Ha gyors lapszabászati szolgáltatásra van szüksége...

Forduljon hozzánk bizalommal!

Lapszabo.hu - Telefonos elérhetőség+36 70 630 4623 Lapszabo.hu - E-mailes elérhetőség
Lapszabo.hu - Online lapszabászat azonnali árajánlattal